Sistema digital reforma Fundus càmera

Sistema digital reforma Fundus càmera
Detalls del producte

Vas a l'engròs mèdiques, quirúrgiques oftàlmic reforma sistema digital càmera fundus fets a la Xina des d'un del principals reforma sistema digital càmera fundus per a oftalmologia fabricants i proveïdors? Benvinguts a comprovar el preu amb nosaltres.

Conversió digital càmera FundusCaracterístiques i funcions de rampa

1. conversió òptica lent:


Tva troncals tecnologia de nostres actualització és: la visió de conversió lent òptica que connectar amb càmera digital ha de ser la mida exacta com la fi de veureeld. Lliure Aberració cromàtica de,d'alta definició de processament d'imatge.

We dissenyat 6 conjunts de multi-peces Gauss lent conversió òptica tipus (ara upgradet a 8 conjunts), combinats amb 10 milions píxels de la càmera Digital, tots els avantatges d'imatge perfecta Fundus dotant l'addició de la visualització simultània i disponibilitat instantània d'enregistrament d'imatges.


2. mètode i propòsit de rampa

Per fer-lo digital, només adjuntar un adaptador de conversió d'òptica a la càmera Original Fundus, cap modificació o alteració. Càmera de cinema continua estant disponible en ús. Imagings cromàtics de undesprés condicionades, alta definició són disponibles directament a través de eyepieces originals, la qualitat de imagings ha atrapat amb o fins i tot va superar la càmera de fons digital preparat per al dia.


3. funció de la combinació d'imatges


Digital Imaging sistema s'integra perfectament donars l'últim en qualitat d'imatge, diagnòstic versatilitat i capacitat d'actualitzar a les futures tecnologies. Imatge superposició, combinació i gràfics funcions múltiples donen a l'usuari un ventall més ampli d'instruments diagnòstics.

4. sistema de dipòsit i gestió Datebase


s.a. base de dades d'establir per al pacient, tal diagnostica, integració estadística, gestió de mena, mantenir registres permanents.

b. Patten targeta digital per a pacient, fàcil d'informe.

c. base de dades de cerca intel·ligent, pacient de les imatges.

m. impressora d'informació, reserva, portar un registre de CD.

e. gravació de vídeo, dipòsit, tornar a jugar

f. processament d'imatge , exageració, impressora.

5. imaging progressió:

a. digital de la imatge excel lent processament sistema aporta objectiu diagnosticar per a la clínica.

b. imatge il·limitat manify funció, possibilitar la millor comprovació de malaltia.

c. comparació imatge de costat, entre diferents pacients o períodes diferents per a un pacient.

m. de Retina imatge mesura, calcular estan disponibles, brillantor i contrast, tenen selló; marca chages patològica en estan disponibles.

e. d'imatge, vídeo transferència entre captació sala, habitació làser i operant sala de manera sincrònica.

f. fàcil d'imprimir i mantenir un registre permanent i endavant en una clínica d'Oftalmologia.

-alçada: 150%; tipus de lletra - mida: 16px; mso-lletra-kerning: 1px; "> objectiu proporcionar de sistema de processament d'imatge digital excel·lent diagnosticar per a la clínica.

Investigació