Escriptori Fundus càmera

Escriptori Fundus càmera
Detalls del producte

Vas a la càmera a l'engròs mèdiques, quirúrgiques oftàlmic escriptori fundus fet a la Xina des de la càmera d'escriptori fundus líder per a oftalmologia fabricants i proveïdors? Benvinguts a comprovar el preu amb nosaltres.

Càmera digital de no-mydriatic de TNF-505 fundus integra la funció de fotografia fundus mydriatic i no mydriatic. D'aquesta manera, es pot fàcilment les necessitats dels servei ambulatori diari per l'oftalmologia i també serà una eina poderosa per a screening fundus amb solució d'imatge fundus eficient i de qualitat. Proporciona imatges fundus integral amb alta rendibilitat. Resolució de píxel superior, sistema que imaging SLR i excel lent sistema d'òptica, són les grans avantatges de càmera de fundus TNF505 que altres marques.


SLR que imaging sistema extern, proporciona usuaris amb fàcil accés de fotografíes.

SLR extern que imaging sistema, no només ofereix colors vius i detalls enriquits, però també fa que sigui tan fàcil per millorar.Resolució de píxel superior ofereix una experiència fantàstica amb detalls.

Proporciona imatges 18 megapíxels i excel lent òptica que imaging sistema. D'aquesta manera, la foto encara serà finalment clar després ampliació parcial, que és vital per al diagnòstic de les lesions mínimes.Integració de fotografia fundus mydriatic i no mydriatic


Integració de fotografia fundus mydriatic i no-mydriatic, plenament satisfà la necessitat d'examen professional fundus i projecció fundus.


Interfície simple i fàcil operació

Simple aparença, ric que imaging sistema i enfocament posicionament sistema amb dos punts a auxiliars, fer l'operació fàcilment accessible per a les mans tot verds que mai no utilitzen una càmera fundus.Mode de tiroteig llanterna baix

Quan Trieu el mode de tiroteig a baix llanterna, una foto fundus lluminoses i clars encara es poden adquirir. Al mateix temps, pacient"garantir una comoditat de sen un gran way.


Investigació