Llàgrima anormal pel·lícula dinàmica conduir a qualitat visual reduïda a causa de variants wavefront aberracions

Finalitat: A causa de la dinàmica de cinema anormal llàgrima, l'aberració wavefront (WFA) de l'ull canvia amb el temps. Per 13 ulls amb diferents diòptries, hem utilitzat un mètode de simulació investigar els canvis en la qualitat visual wavefront aberracions gradualment.

MÈTODES: WFA de 13 ulls normals de 13 temes es va mesurar una vegada cada segon durant 10 segons. En primer lloc, hem simulat WFA després de refracció tradicional cornial excímer mitjançant l'eliminació de les aberracions de segon ordre de la mesura menys significatives en mesures WFA consecutius. En segon lloc, hem simulat WFA després de cirurgia refractiva excímer personalitzada traient el segon ordre de sisè ordre aberracions de la mesura menys significatiu en la mesura en continu els WFA. Ens calcula ràtios Strehl i retinals imatges d'aquestes WFAs consecutius corregit.

RESULTATS: En un ull, després de parpellejar en el mateix punt de temps, es va comprovar que el valor eficaç (RMS) de la segon ordre WFA corregida de vegades era més petit que la mitjana quadràtica del WFA corregida de la segona a l'ordre de sisè. No obstant això, en els altres 12 ulls, el valor eficaç de l'ordre de segon a sisè ordre correcció és menor que la mitjana quadràtica només després de la correcció de segon ordre. En els 8 ulls, la proporció de Strehl després el segon ordre de sisè ordre correcció és més gran que el segon ordre corregit Strehl proporció. En els restants 5 ulls, les proporcions de Strel des del segon ordre a les correccions de sisè ordre de vegades són més petites que les correccions de segon ordre.

Conclusió: En les simulacions, la correcció d'invariant temporal ordre superior aberracions normalment redueix el valor de l'RMS, però no és el resultat sempre en major proporció de Strehl que la proporció de Strehl obtingut per correcció de segon ordre sol. JPN J Ophthalmol 2007; 51:258-264 japonès © 2007 de la Societat Oftalmològica

Paraules clau: Aberració, imatge de la Retina, aberròmetre Shack-Hartmann, Strehlby, esquinçar pel lícula

Introduir

Estudis d'aberració de l'ull humà wavefront (WFA) clarament han revelat que les aberracions monocromàtics reduir la qualitat visual. 1,2 la raó per la disminució és no només el fenomen estàtic, sinó també la dinàmica de l'ull tot. 3,4 ull ple típica dinàmica que redueixen la qualitat visual són llàgrima pel. lícula dinàmica, ajust de l'ull total 5-7, activitat 8, 9 i cardiovascular. 10

És a dir la mesura en continu utilitzant un Plassido disc corneal imager, s ha realitzat estudis sobre la dinàmica de llàgrima pel. lícula. 11-14 Néméth et al.11 mesurar canvis en les regles superficials, superfície asimetria i poder corneal. Goto et al. 12 i Kojima et al. 13 calcula el canvi en la zona de ruptura i temps de ruptura basat en la imatge de discs de Placido. Montes-mic et al.14 avaluats còrnia WFA calculat basat en imatges de disc Prussiana dels pacients de l'ull sec. Recentment, persones han investigat canvis aberració després de parpellejar, és a dir, el punt de mesura de propagació (PSF) 5 la funció i l'ull total WFA. 6,7 total WFA augmentar en un obrir i tancar d'ulls després d'uns quants segons. 5-7 Tutt et al.15 estudiar la qualitat visual de la dinàmica de cinema llàgrima anormal.

Per tal d'investigar els canvis en la qualitat visual causat per la dinàmica de llàgrima pel. lícula, contínuament mesuràvem correu-WFA parpelleig. Llavors utilitzi el model de càlcul senzill es descriu a continuació per simular la WFA de l'ull següent: un cop sotmesos a cirurgia refractiva amb làser còrnia convencional o refractiva correcció mitjançant ulleres i una vegada sotmès a làser corneal personalitzada refractiva cirurgia o a través de lents de contacte personalitzat refractiva correcció. Basat en aquests resultats WFA informatitzats contínues, podem modelar els canvis temporals de PSF i Strehlbi Landolt anell retinals imatges.