Imatge fundus flexibles i mòbils

Tot en un amb càmera integrada i ordinador, cinc funcions automatitzats per realçat facilitat d'ús, Monitor i indicador per operador ajudar, navegació de fotografia stereo i panoràmica, baixa intensitat flaix i finestrons tranquil so.

Amb fiabilitat detecció i seguiment trastorns retinals és clau per garantir atenció de qualitat i mantenint la visió dels seus pacients. Com un mòbilFundus càmera, és el company perfecte que imaging. Gràcies a l'operació de la càmera no-mydriatic i funció autofocus precís, no es requereix dilatació dels ulls. La bateria proporciona flexibilitat afegit.


Shanghai nous ulls mèdica Inc és una corporació completa integració de múltiples sectors com mèdic-inversió, gestió, desenvolupament d'utillatges oftàlmic Digital, producció i el General Agent al voltant de Xina de American TTI Digital alta definició productes. Les habilitats Neweyes desenvolupat,Fundus càmera;Equips d'Optometria;Microscopi oftàlmic;Llum de fenedura; han guanyat els drets d'autor de Peoplesand #39; s, República de la Xina.

Més informació sobreFundus càmerahttp://www.eyesmed.com/Fundus-Camera/