Vídeo conferència de HD conferència càmera càmera

Sensor: 1/2.8 polzada CMOS

Objectiu: 20 vegades

Píxels eficaços: 4 milions

Resolució: Ple HD 1080P (1920 × 1080)

Càmera d'audioconferència de vídeo de definició alta KT-HD20C és una càmera de color d'alta definició de comunicació desenvolupat per la nostra empresa principalment per a la indústria d'audioconferència de vídeo. Utilitza un sensor d'imatge CMOS 1/2,8 polzades. Amb milions de 2,38 píxels eficaços, es poden combinar amb qualsevol còdec i altres sistemes de sortida imatges d'alta qualitat i alta resolució.

Càmera d'audioconferència de vídeo de definició alta KT-HD20C va heretar molts trets forts de la càmera de videoconferència H100V, més pròpia qualitat d'imatge Ultra-clar, ha esdevingut una càmera d'alta definició realment potent. El KT-HD20C té un angle de visió ampli, un predefinit 20 x zoom òptic que pot imprimir una imatge de 16:9 proporció i permet d'alta velocitat, silenciós enfocant inclinació i tir d'objectes en una ampla zona amb petit nervi. També té moltes característiques convenients com l'exposició auto enfocament/auto, múltiples configuracions, infrarojos i comandaments a distància i més. El HD vídeo conferència càmera KT-HD20C és ideal per a videoconferències, aprenentatge a distància i formació empresarial.

principal aplicació:

Pot ser utilitzat en l'audioconferència de vídeo, aprenentatge a distància, telemedicina, veneració d'església, lloc de l'esdeveniment, jutjats, centres multimèdia, Cadena de botigues, transport, aeroports i altres llocs de vigilància.