El mercat d'òptica oftàlmica té un gran potencial

El mercat de l'instrument d'òptica oftàlmica es pot segmentar sobre la base del tipus de dispositius de cirurgia, dispositius de diagnòstic i atenció visual. El segment dels dispositius quirúrgics es pot classificar en dispositius de cirurgia de cataractes, dispositius de cirurgia refractiva, dispositius de cirurgia de glaucoma i dispositius de cirurgia de vitroeretina. El segment de dispositius de diagnòstic es pot classificar en tonòmetre, làmpades de rajoles, càmeres fundus, autorefractòmetres, queratòmetres, sistemes de tomografia d'coherència òptica (OCT), gonioscopis, ecografia oftalmològica, angiografia de fluoresceïna, perímetres, paquimetres, microscopis especulars, topògrafs corneus i altres. El segment de la cura de la visió es pot classificar en lents d'espectacle i lents de contacte. El mercat de dispositius de cirurgia refractiva es pot dividir en excimer làser, làser YAG, làser femtosegon i microkeratoma. L'informe sobre el mercat d'òptica i instruments oftàlmics es pot classificar a quatre geografies: Amèrica del Nord, Europa, Àsia-Pacífic i Resta del món.

El mercat de l'òptica i l'instrument oftàlmic té un potencial immens a causa de la innovació tecnològica i l'augment continu de la població geriàtrica. A més, la consciència creixent entre els pacients per a les plataformes de diagnòstic efectives, la millora de la infraestructura sanitària i la creixent penetració de cirurgies mínimament invasives també es consideren com a motius principals del creixement de l'òptica oftàlmica i del mercat d'instruments. El mercat també està desencadenat per l'envelliment de la població que és més propens a trastorns oculars que s'espera que augmenti el creixement d'aquest mercat. No obstant això, els alts costos, la desacceleració econòmica i els problemes amb les polítiques de reemborsament són alguns dels motius que es preveuen per obstaculitzar el creixement del mercat d'instruments òptics oftàlmics.

Geogràficament, Amèrica del Nord representa la major part del mercat d'instruments òptics i oftalmològics seguit de la regió europea. El domini d'aquestes regions en aquest mercat es veu a causa dels avenços tecnològics i la presència d'oftalmòlegs ben formats. A més, augmentar la consciència entre la població del pacient, la millora de la infraestructura sanitària i la prevalença creixent de cirurgies de cataractes són altres motius pels quals s'espera un creixement saludable del mercat. No obstant això, en un futur proper, s'espera que el mercat nord-americà disminueixi la seva quota de mercat a causa del venciment del mercat. S'espera que Àsia-Pacífic mostri un creixement saludable en un futur pròxim a causa de la millora de la infraestructura sanitària a les regions de l'Índia, Xina, Japó, Singapur i Vietnam. A més, l'envelliment de la població més propens a les malalties oftalmològiques i el creixent ingrés disponible a la regió asiàtica també s'identifica com un altre motor important que augmenta la demanda d'òptica i instrument oftàlmic en aquesta regió.


Shanghai New Eyes Medical Inc. és una empresa integral que integra múltiples sectors com Medical Investment, Management, Desenvolupament d'equips oftàlmics digitals, Producció i l'agent general a la Xina dels productes TTI d'alta definició americans. Les habilitats desenvolupades per Neweyes, la càmera Fundus ; Equips d'optometria ; Microscopi oftàlmic ; Slit Lamp ; han guanyat el Copyright de la República Popular Xina.

Més informació sobre el microscopi quirúrgic : http://www.eyesmed.com/fundus-camera/