Examen amb làmpada de fenedura

LaLlum de feneduraexamen utilitza una eina que proporciona una visió augmentada i tridimensional (3D) de les parts de l'ull. Durant l'examen, el seu metge pot mirar les parts davanteres de l'ull. Aquestes peces inclouen la cobertura exterior, clara (còrnia), la lent i la part de color (iris). El metge també pot veure la part davantera del fluid gruixuda (gel de vitri) que omple l'espai gran al mig de l'ull.

Lents especials es pot posar entre lesLlum de fenedurai la còrnia (o en la còrnia) per ajudar al metge a veure les estructures més profundes de l'ull. Aquestes estructures són la zona on el fluid drena fora de l'ull (angle de drenatge), la retina i el nervi òptic.

Una càmera s'adscrigui a laLlum de feneduraper fer fotografies de diferents parts de l'ull.


Shanghai nous ulls mèdica Inc és una corporació completa integració de múltiples sectors com mèdic-inversió, gestió, desenvolupament d'utillatges oftàlmic Digital, producció i el General Agent al voltant de Xina de American TTI Digital alta definició productes. Les habilitats Neweyes desenvolupat,Fundus càmera;Equips d'Optometria;Microscopi oftàlmic;Llum de fenedura; han guanyat els drets d'autor de Peoplesand #39; s, República de la Xina.

Més informació sobreLlum de fenedurahttp://www.eyesmed.com/SLIP-LAMP/digital-SLIT-Lamps/