Desenvolupament del mercat del microscopi de cirurgia

Basat en l'aplicació, la indústria està categoritzada en cirurgies neurològiques, oftalmologia, cirurgia plàstica i reconstructiva, oncologia, ginecologia i urologia, ENT i odontologia. L'oncologia és l'aplicació més ràpida amb una participació del 20% a causa de la creixent prevalença de càncer a tot el món. Segons els usuaris finals, el mercat del microscopi operatiu es classifica a la clínica i als hospitals de metges i odontòlegs. Els hospitals són els usuaris finals més grans.

L'augment del nombre de consultes i assistència financera per part del govern, un major nombre de pacients i cirurgies i més capacitats de finançament dels pacients són els principals impulsors d'aquest segment. Les clíniques independents creixen amb una taxa significativa del 10% respecte al període previst. La disponibilitat de petits microscopis operatius i la creixent indústria de l'odontologia s'estima que impulsen la demanda d'aquest sector.

La indústria es classifica en taula, en rodes, sostres i dispositius muntats a la paret. Els microscopis de rodets tenen una participació important el 2015 i s'espera que creixin a un ritme lucratiu durant el període previst. La capacitat de manteniment de la neteja i la millor compactabilitat d'aquests dispositius són les característiques clau que generen creixement.

El mercat de microscopis quirúrgics nord-americans va assolir el 2015 el domini de la generació d'ingressos globals, amb una participació superior al 30% a causa de les àmplies aplicacions tècniques i la millora de les instal·lacions sanitàries de la regió. S'espera que l'Àsia Pacífic exhibeixi un alt creixement a causa de la presència d'un enorme potencial associat amb els serveis sanitaris de la regió. S'espera que l'Índia i la Xina siguin els països de més ràpid creixement de la regió a causa de la gran base poblacional i de l'augment de les iniciatives governamentals cap a la millora de la salut.


Shanghai New Eyes Medical Inc. és una empresa integral que integra múltiples sectors com Medical Investment, Management, Desenvolupament d'equips oftàlmics digitals, Producció i l'agent general a la Xina dels productes TTI d'alta definició americans. Les habilitats desenvolupades per Neweyes, la càmera Fundus ; Equips d'optometria ; Microscopi oftàlmic ; Slit Lamp ; han guanyat el Copyright de la República Popular Xina.

Més informació sobre el microscopi quirúrgic : http://www.eyesmed.com/fundus-camera/