Què és un divisor de fibra òptica?

Un divisor de fibra òptica és un dispositiu que redistribueix les característiques de longitud d'ona, energia i polarització dins d'una fibra òptica a diferents fibres òptiques.

La subenergia generalment es denomina divisor de fibra òptica o acoblador de fibra, divisor de longitud d'ona de longitud d'ona de sub-longitud d'ona, sub-polarització del divisor de polarització de feix, etc.

El divisor de fibra òptica és el senyal òptic per aconseguir shunt, combinat i distribució de dispositius passius, és WDM, fibra òptica LAN, xarxes de cable òptic i alguns dispositius òptics indispensables per a instruments de mesura.


Shanghai New Eyes Medical Inc. és una empresa integral que integra múltiples sectors com Medical Investment, Management, Desenvolupament d'equips oftàlmics digitals, Producció i l'agent general a la Xina dels productes TTI d'alta definició americans. Les habilitats desenvolupades per Neweyes, la càmera Fundus ; Equips d'optometria ; Microscopi oftàlmic ; Slit Lamp ; han guanyat el Copyright de la República Popular Xina.

Més informació sobre el microscopi quirúrgic : http://www.eyesmed.com/fundus-camera/