Reunió Chicago 2016 DestaquenEstand No: 250-251


WelcometovisitShanghaiNewEyesintheupcoming2016AAOMeeting! Ourlatestophthalmicportableequipment:portabledigitalslitlamp, portablefunduscameraandotherproducts, willbeondisplayforyourexperienceandguidance!

L'Acadèmia Americana d'Oftalmologia (Destaquen) es va constituir el 1980, ara compta amb més de 7.000 socis. Com worldand #39; s més gran i més extensa conferència científica en oftalmologia, Destaquen cobreix tots els aspectes d'oftalmologia i especialistes. És el millor lloc per aprendre sobre l'educació sobre el terreny d'iguals arreu del món. L'exposició Destaquen també és la worldand #39; s millor plataforma per mostrar internacionals productes mèdics relacionats amb la oftalmologia i equipaments, per trobar clients, desenvolupar nous mercats i promoure publicitat internacional.

Els temes principals del Congrés: cataractes, malalties corneals i externs, el glaucoma, inflamació intraocular, Uveïtis, oftalmologia, oftalmologia, oftalmologia, oftalmologia, oftalmologia, cirurgia d'estrabisme, malalties de la retina, vitri malalties, rehabilitació visual i així successivament.


En l'exhibició
Handhold Fundus càmera


Imatge HD i actuació estable

Visió àmplia i nonmydriatic

Fàcil operació i portàtil per dur a

Servei de dades grans i diverses mode de lectura

Tir i desar, transmissió de temps real de fotos fundus a través de WIFI
Llum de fenedura Digital portàtil

Alta definició andStable imatge

10 vegades exageració i visualització en temps real d'imatges d'alta definició, per sentència detallada més precisa


Nou Systemand òptica gran camp de visió

Professional disseny òptic per a la fotografia Anterior us ofereix una visió clara i brillant.


Fàcil operació i portabilitat excel·lent

Aparició elegant amb ergonomia i aplicació humanitzats, proporciona producte més pràctica i poderosa. Un botó, una imatge Anterior HD és capturat.


Independents de recerca i desenvolupament adaptador sèrie per nous ulls