Augmentat en 400-fold en 10 anys, quina casualitat va fer nous ulls agafar?El 2015, els ingressos de 164 milions de iuans, benefici de més de 40 milions de iuans, com a empresa de nou mercat d'OTC net, el rendiment del negoci de nous ulls no és inferior a algunes empreses A compartir. I fa deu anys, quan la companyia es va fundar en Tongji Nacional de Universitat Universitat parc científic, seu ingrés anual va ser de només 37 milions.

Començar de solucions digitals d'equips oftàlmics, una sèrie d'equips oftàlmic són a la sala Mostra el de nous ulls. El fundador i president el Sr Tang amb Delin va dir el grup de recerca, que va començar a l'empresa amb la càmera digital fundus.

Més que una dècada enrere, quan les càmeres digitals estaven afectant la pel·lícula tradicional de màrqueting, es va fer difícil per a hospitals oftàlmics als films per a pacients. Testimoni d'això, com un equipmentmaintenanceworker en un hospital oftàlmic, un pensament va arribar a Sr Tang: crear solucions digitals de càmeres de pel lícula tradicional fundus. Una transformació èxit de càmera fundus nondigital senyal al senyal digital, no només va fer equip car continuar treballant, però també va portar una renda de 20000 RMB a Mr.Tang. Amb la idea de l'oportunitat de negoci, Mr.Tang va dimitir i va començar el seu propi negoci.Sr. Tang: "aquests equips estaven a punt de ser eliminat dels hospitals que haurien gastat 500 mil en màquines digitals de. Però ony necessitem 80 mil per fer les màquines digitals. D'aquesta manera, s'estalviarà una gran quantitat de cost i ens pot mantenir operatiu màquines de tesis. I també estalviarà molt de temps per a metges perquè cap pel·lícula més necessita ser imprès."Abans del 2015, totes les càmeres fundus en els hospitals són el cinema-tipus, 1200 unitats a la Xina i 10000 unitats a tot el món. Ara, el mercat de càmeres digitals fundus ha estat desenvolupat completament.

Actualment, nous ulls s'enfronta a un nou problema: què fer després? Sr. Tang apunta cap a una altra màquina oftàlmic — — llum de fenedura. Llum de fenedura és un equipament necessari per al seu examen oftàlmic. Abans que sigui digital, hi ha 12000 unitats a la Xina i 50000 unitats a tot el món. Si la transformació digital es fan pel cost de 30 mil iuans per a cada unitat, la mida de mercat és 1,5 milions de iuans.


Què passa després que s'ha transformat totes les velles màquines oftàlmics? Sistema de gravació de vídeo per a microscopi quirúrgic, registra tot el funcionament, que proporciona una solució perfecta per a conflictes mèdics. Cooperant amb Zeiss, un cop Zeiss ven un microscopi quirúrgic, un sistema de gravació de vídeo de nous ulls s'adquirirà junts. El sistema de gravació de vídeo no només es pot utilitzar en oftalmologia, sinó també en ortopèdia, Neurocirurgia i altres departaments. Té un gran mercat i un preu molt més competitiu que sistemes a l'estranger.