Mirall invertits per microscopi quirúrgic vertical imatges

Un mirall invertit es pot posar entre la lent d'objectiu i l'òptica ocular del microscopi operatiu a vertical les imatges en fer cirurgia vitri.

Per altre microscopi quirúrgic, com el microscopi Leica, necessitat de personalitzar.

Som un fabricant professional, especialitzat en Beamsplitters i adaptadors per la digitalització dels llums de Raja andamp; Microscopis durant deu anys.

Principal avantatges competitiu: marca-nom Parts, país d'origen, enllaç electrònic, personal experimentat, producte verd, garantia /, homologacions internacionals, envasament, preu, les característiques del producte, producte rendiment, lliurament ràpid, homologacions de qualitat, reputació, servei, petits encàrrecs acceptat.

Les marques comercials de tercers o imatges mostrades aquí són per a referència. No estem autoritzats a vendre alguns elements amb aquestes marques.


Shanghai nous ulls mèdica Inc és una corporació completa integració de múltiples sectors com mèdic-inversió, gestió, desenvolupament d'utillatges oftàlmic Digital, producció i el General Agent al voltant de Xina de American TTI Digital alta definició productes. Les habilitats Neweyes desenvolupat,Fundus càmera;Equips d'Optometria;Microscopi oftàlmic;Llum de fenedura; han guanyat els drets d'autor de Peoplesand #39; s, República de la Xina.

Més informació sobreMicroscopi quirúrgichttp://www.eyesmed.com/Fundus-Camera/