Ulleres de preparació abans de què és més comunament utilitzada en el procés d'equipament d'optometria Optometria

Abans de

Abans de la preparació en els nostres gots, Optometria és una necessitat per un programa. Mentrestant, Optometria és precises, altres experiències diferents optometrista professional, equips d'optometria és bo o dolent, també va jugar un paper decisiu.


Equip d'optometria ara hi ha molts, els més comunament utilitzats són de les següents classes, presentar a vostè un per un. Manera que tothom pot entendre, però també a tothom en el moment de preparació d'ulleres marcs, fan que sigui fàcil diferenciar unitats Optometria professional o no.


1 visió, caixa de llum taula: instrument per a la prova d'agudesa Visual.

2, comprovar disc: constituïda per les proves d'Optometria; prova-utilitzat per detectar diòptria ull, caminant per intentar observar i també com a neutralització prova estàndards.

3, a prop de l'agudesa Visual gràfic: utilitzat per detectar a prop; i lightbox tipus ull gràfic utilitzat ondifferential diagnòstic de situació refractiva.

4, centrant-se una llanterna: utilitzat per a la comprovació de l'ull, com una il·luminació auxiliar; també s'utilitza com a observació del reflex de llum pupillary llum i font de llum projecció utilitzant el punt reflex corneal.

5, governants: mesurar distància interpupillary; dobla com estructures d'ulleres amb lents de la mida d'eines de mesura.

6, audició: per a prova de refracció, intentar caminar usant acull eines lent en el procés;

7 i comprovant mirall ombra: i ' anomena retina mirall; l'equip té dues espècies, una per al tipus de projecció clara com punts (anomenat mirall ombra de comprovació com punts); un per banda tipus de projecció clara (anomenat mirall de ombra de comprovació de banda), comprovar mirall ombra de forma com canya; professional de la sala d'optometria ulleres del most que té un, mentre que el personal de l'optometria ha de dominar aquest equipament d'habilitats d'operació.