Microscopi quirúrgic d'Oftalmologia

El producte és un microscopi de doble operació binocular dissenyat per dos homes. Ajudant binocular pot canviar també com a oponent binocular. És aplicable en Oftalmología cirurgia i mà.

Rang d'ajust per alumne distància: 55 mm ~ 75mm

Diàmetre de camp: F46 ~ F8.5 mm

Focus objectiva: f = 200mm

Objectius opcional: f = 250mm / 300mm / 350mm / 400mm

Treball a distància: 195 mm

Resolució màxima: 126LP / mm

Il·luminació Sourc:15V / mèdica fred-reflexió làmpada 150W

Filtre: UVandamp; filtre de IR, filtre de protecció taca groga, redfree, GG435, GG475

Cota per microscopi: 1710 mm

Arribant a radi de braç: 1320 mm

Ajustable Vertical gamma: 710 mm ~ 1310mm

Artrosi Fixati: Pany electromagnètic

Embalatge volum: 1.494 m 3, 5cartons

Pes total: 302 kg

Principal avantatges competitiu: marca-nom Parts, país d'origen, enllaç electrònic, personal experimentat, producte verd, garantia /, homologacions internacionals, envasament, preu, les característiques del producte, producte rendiment, lliurament ràpid, homologacions de qualitat, reputació, servei, petits encàrrecs acceptat.

Les marques comercials de tercers o imatges mostrades aquí són per a referència. No estem autoritzats a vendre alguns elements amb aquestes marques.


Shanghai nous ulls mèdica Inc és una corporació completa integració de múltiples sectors com mèdic-inversió, gestió, desenvolupament d'utillatges oftàlmic Digital, producció i el General Agent al voltant de Xina de American TTI Digital alta definició productes. Les habilitats Neweyes desenvolupat,Fundus càmera;Equips d'Optometria;Microscopi oftàlmic;Llum de fenedura; han guanyat els drets d'autor de Peoplesand #39; s, República de la Xina.

Més informació sobreMicroscopi quirúrgichttp://www.eyesmed.com/Fundus-Camera/